VPN connection error with HaMachi

Asked By 0 points N/A Posted on -
qa-featured

I have installed Hamachi, and I'm having issues with it.

It keeps showing an error saying

Hamachi has lost the connection to the engine everytime I open it.

Restarting both the application and my computer does not fix it.

Can anybody give suggestions on how to resolve this?

SHARE
Best Answer by adnanatbit
Best Answer
Best Answer
Answered By 0 points N/A #118605

VPN connection error with HaMachi

qa-featured

 

Hi, Check this solution that is given below, and update me is it ok or not? I am waiting for your reply.

First of all, right click on my Computer, find “manage” than open it. After press manage option, double click to open “Services and Application”. After this open “Services” by double click on “Services”. Than from the name list find "Logmein Hamachi", right click on it and find properties. After see the properties, you should stop the “service status” by pressing  stop button. Than change the startup type by “Automatic”  to “manual". After do  this press apply and ok button. And restart your computer.

After star computer again, go to "LogMein Hamachi" service, as you go there last time for change startup type. Aand change again that startup type from “manual” to “automatic”. than start the service by pressing start button. And press apply and ok, after this, hopefully your problem will be solve.

Please update me after apply this, I am waiting.

Thanks and regards.

Adnan

Answered By 0 points N/A #118606

VPN connection error with HaMachi

qa-featured

Hamachi is a Virtual Private Network (VPN) and it is a shareware application that is capable of establishing direct links between computers that are behind NAT firewalls without requiring reconfiguration in other words, it establishes a connection over the Internet that emulates the connection that would exist if the computers were connected over LAN. Insome cases Hamachi faces problems and does not open properly and this shown by Hamachi Has lost the connection to the engine ?!!! This happens if the service "LogMeIn Hamachi 2.0 Tunneling Engine" is not started.

1.: Go to "Manage": https://yeri.be/hamachi-failed-to-connect-to-the-engine

2.: Services

3.: Start the tunneling engine auto/manual.

Login/Register to Answer

Related Questions