I have a problem in setting up Internet Explorer 9 Beta

Asked By 0 points N/A Posted on -
qa-featured

I had these problems after my setting up of Internet Explorer 9 Beta. Following the installation of Internet Explorer 9Beta, a few bugs came up on Pandion, that was kept up to date to the most recent version and still said bugs continued to shows up.

Internet Explorer version 9 Java Error

Script Error

An error has occurred in the script on this page.

Line: 279

Char: 9

Error: Wrong number of arguments or invalid property assignment

Code: 0

Do you want to continue running scripts on this page?

Yes     No

These bugs were: At times I cannot shut down a conversation tab, occasionally I’m keying in but the font-color in the message field is white, in some cases if I open a window (new conversation, contact list, settings) absolutely nothing is shown, just a white screen, a friend just also upgraded to IE9 RC1 and got the same issue.

SHARE
Answered By 562745 points N/A #120137

I have a problem in setting up Internet Explorer 9 Beta

qa-featured

Using any versions of Microsoft Internet Explorer is really unstable. This brand of web browser is very vulnerable to errors. The common problem I usually encounter when using this web browser on my computer is a simple java script error.

It is always like that. But loading that same page on a different web browser like Mozilla Firefox for example, will have a very clean output. The page loads perfectly without seeing any java script error or something appearing on the screen.

If you want to have a smooth browsing over the internet, avoid using Microsoft Internet Explorer. Use other web browsers like Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, Safari, and others. It’s useless to check the hard drive for errors if you are using Microsoft Internet Explorer.

Login/Register to Answer

Related Questions