No of visitors who read this post: 763
Type: Question
No votes yet

I have found it hard to deploy CS5.5 Design Premium into our teaching machines. I tried using the Application Manager Enterprise Edition to package the software and then put this on our network then using windows group policy to deploy the software to our workstations. However, I am not still successful in deploying it. Could you suggest something to me for this to get fixed? Please look at other details below. Thank you!
These are the entries I found.----------- Payload: {24586955-A50A-4E76-AF2C-7F8EB833FBB1} Adobe Illustrator CS5.1_AdobeIllustrator15_1en_GBLanguagePack 15.1.0.0 -----------
FATAL: DS003: Cannot extract '\\devdomain\ude\Apps\Adobe\Creative Suite\Adobe CS5.5 Design Premium\Build\\Setup\payloads\AdobeIllustrator15_1en_GBLanguagePack\A ssets1_1.zip' to 'C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Installers\adobeTemp\{24586955-A50A-4E76-AF2C-7F8EB833FBB 1}'. Error: Error 64 The specified network name is no longer available.
ERROR: DW050: The following payload errors were found during install:
ERROR: DW050: - Adobe Illustrator CS5.1: Failed due to Language Pack installation failure
ERROR: DW050: - Adobe Illustrator CS5.1_AdobeIllustrator15_1en_GBLanguagePack: Install failed

FATAL: DS003: Cannot extract '\\devdomain\ude\Apps\Adobe\Creative Suite 5.5\Adobe CS 5.5\Build\\Setup\payloads\AdobeFlash11.5-en_USLanguagePack\Assets1_1. zip' to 'C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Installers\adobeTemp\{970C9F3A-39C5-480B-BE51-7C70AB9F84D B}'. Error: Error 64 The specified network name is no longer available.
ERROR: DW050: The following payload errors were found during install:
ERROR: DW050: - Adobe Flash CS5.5_AdobeFlash11.5-en_USLanguagePack: Install failed
ERROR: DW050: - Adobe Flash CS5.5: Failed due to Language Pack installation failure

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

# Comment Id: 60631

I am sorry to hear about your CS5 problems. However, I think I may have the solution for you. It is possible that the files are corrupted asset files, or you could be dealing with incorrect file permissions.

To fix the issue try running a utility on your computer, such as "winzip" give it the following network path "\\devdomain\ude\Apps\Adobe\Creative Suite\Adobe CS5.5 Design Premium\Build\\Setup\payloads\AdobeIllustrator15_1en_GBLanguagePack\Assets1_1.zip" and then from there see if it will extract the files on to your computer.

If this is not the solution I would recommend reinstalling the program onto your computer as an administrator. Depending on your operating system, running a program as an admin may be default, but in most cases if you right-click the setup file, there will be a run as administrator option.

I hope this helps!