Troubleshoot issues with Microsoft SharePoint Foundation.

Asked By 0 points N/A Posted on -
qa-featured

Hi, I am getting this error when I try to deploy the solution of the web part before deploying the solution of the parent part.

Am I doing something wrong?

What could be the possible solution to this problem? I have attached error message below.

Please help me.

Thanks.

 
This solution cannot be activated because its functionality depends on another solution that does not exist:, Id: a3b0d830-13e0-41f8-8243-5fc8c11d2411. First add the other solution to the Solution Gallery, activate that solution, and then repeat activation of this solution.
 
Troubleshoot issues with Microsoft SharePoint Foundation.
Correlation ID: c8f8ea38-676b-4f7a-9d29-c3aec1b8f065
Date and Time: 3/14/2011 7:12:12 AM
SHARE
Answered By 562865 points N/A #155526

Troubleshoot issues with Microsoft SharePoint Foundation.

qa-featured

I think the message contained in the image of the dialog box you posted clearly explains why the deployment that you are trying to do can not push through because you are doing it the wrong way.

If you will just read the message again, it clearly states that for the deployment to be successful you need to deploy first the solution of the parent part and then when this is accomplished you just need to repeat the deployment of the solution of the web part. You just need to change their sequence.

Try doing it all over again by following the right procedure mentioned above. This is what the dialog box suggests you must do to complete the whole deployment.

Login/Register to Answer

Related Questions