Sound gets lost after 5 minutes

Asked By 0 points N/A Posted on -
qa-featured

Hi,

System Configuration:

Motherboard: Asus M2N68

RAM: 2GB DDR3

OS: Windows 7 64 bit

Now the problem is that after 5 minutes of starting my PC it loses its sound. If I restart PC the same thing happens. What should I do now?

SHARE
Best Answer by Mark Benson
Best Answer
Best Answer
Answered By 0 points N/A #127664

Sound gets lost after 5 minutes

qa-featured

There might be several reasons for your sound card not working properly. However many sound problems are caused by hardware inefficiency. To check your hardware simply check the cables attached to your sound card are they in good condition and fixed properly, check the hardware does it have enough power or it’s old and check the volume.

After all that simply click Start, then Click Control Panel, open System, and click on Hardware tab, you will see a list of hardware attached to your computer, select your sound card hardware and update the drivers. In most case doing this procedure solves the problem

Answered By 0 points N/A #127665

Sound gets lost after 5 minutes

qa-featured

Hi,

 

Simply  check and test your sound card. It might be grounded are loose enough to create this problem. After checking the sound card, then you check the cable and port that your are using. It may be damage or scratch. After you finish both of this, and still doesn't work. Try to update your device driver or check if the device is configured.

 

Hope it help.

 

-Dlanbear-

Login/Register to Answer

Related Questions