Problem in my onboard Marvel Gigabit LAN

Asked By 0 points N/A Posted on -
qa-featured

 

I work in computer many hours per day and in the previous days there is problem in my onboard Marvel Gigabit LAN. The problem that it creates incorrect checksum's in TCP packets. So please anyone tell me what is this problem and how can I fix it.

SHARE
Best Answer by Marvin M Calderon
Answered By 0 points N/A #92468

Problem in my onboard Marvel Gigabit LAN

qa-featured

Go into the Device manager to see what's wrong. Sure enough, there's a little yellow exclamation mark beside "Marvell Yukon Gigabit Ethernet" under network adapters. don't change anything with the other drivers, just click on network adapters and reinstalling over the existing drivers,(from the CD that has motherboard drivers,and nothing..I hope this problem does not happen again…

Best Answer
Best Answer
Answered By 50 points N/A #92470

Problem in my onboard Marvel Gigabit LAN

qa-featured

Hello Lazarus,

                   As when a connected get close the TCP then it goes into a wait state. If another statement of anything receives from the link it can cause duplication there when it is in a wait state. And due to that reason the TCP get dropped. Due to that reason it sends the package with an incorrect checksum in TCP package. You can easily resolve this problem by just getting the latest windows 2000 service pack because it contains all the things that can give you more and more support. You can download it from the following link. 

http://support.microsoft.com/kb/260910

Login/Register to Answer

Related Questions