Playing .mp4 on Media Player Classic Build shows no video

Asked By 200 points N/A Posted on -
qa-featured

Hi friends,

I have media player classic build 1.4.1.2834. I play avi, and mp4 files in this player, and works everytime. Then when I play a new movie, the screen is showing green, but I can still hear the audio. Why didn't it show the video even though it's a mp4 file and same as my other files that played well? How can I fix this?

Thanks.

SHARE
Best Answer by Franky
Best Answer
Best Answer
Answered By 0 points N/A #129093

Playing .mp4 on Media Player Classic Build shows no video

qa-featured

Dear Rosiewhitley, Seeing your problem, I can assure that you need to download some certain software to fix your problem. At first I will tell you the causes of this kind of errors and then I will go to the solution. This kind of problem may arise because – You have not installed your PCI and VGA drivers – Your Media player classic does not have enough codecs – You never updated your Media player. Seeing these causes, you should know what to do. I will suggest you to download latest media player classic or update your media player codecs. I have added some links to download or update this.

Download Source for media player codecs

http://www.free-codecs.com/download/media_player_classic.htm

Hope this can help you.

Thank you

Answered By 0 points N/A #195726

Playing .mp4 on Media Player Classic Build shows no video

qa-featured

Hi,

You have media player classic 1.4.1.2834 but does not working properly.

First of all you should update your media classic player.

Secondly your should use the K-lite codec pack for resolve the problem. K-Lite codec pack is designed mainly for this kinds of solution.thanks

Login/Register to Answer

Related Questions