A group policy object in SYSVOL doesn’t show up

Asked By 60 points N/A Posted on -
qa-featured

A group policy object in SYSVOL doesn’t show up in our Group Policy Management Console. We place our group policy objects in a System folder which is in  the Active Directory schema domain partition: Domain -> System -> Group Policies

Connecting to the default domain partition through ADSI Edit will enable someone to look at the policies. One policy is displayed in SYSVOL and ADSI Edit but all attributes are unavailable.

Deletion of that file gives an error message saying “Operation failed.

Error code: 0x8007200a the specified directory service attribute or value does not exist.” Why does it still display that policy even if it’s nonexistent

SHARE
Answered By 0 points N/A #140949

A group policy object in SYSVOL doesn’t show up

qa-featured

Hi,

You placed your group policy objects in a System folder which was in the Active Directory schema domain partition. All attributes are unavailable while the policy is displaying.

The error message “code: 0x8007200a” while deleting that file indicates that you have shifted a mailbox diagonally an “Active Directory” site and renewing of Outlook profiles unsuccessful. You can also get the error message in the Exprofre.log file.

To get a remedy you can check strictly the process mentioned above and you can fix it yourself. You can also take help from the concerned site to get the problem an end. I think it will help you.     

Try as a Enterprise admin and also check this and sure this should help

http://support.microsoft.com/kb/294257

Login/Register to Answer

Related Questions