Firefox doesn’t show image, How I can solve it?

Asked By 0 points N/A Posted on -
qa-featured

I'm using Mozilla Firefox. Some images don't show in my browser. It is asking for an installation of a plug-in. I can't understand actually what plugins I've to install. It has been occurring for the  last 3 weeks. Please give  tips on how  can I solve my problem?

SHARE
Best Answer by PriceWell
Best Answer
Best Answer
Answered By 0 points N/A #112981

Firefox doesn’t show image, How I can solve it?

qa-featured

Generally, the Mozilla Firefox automatically asks for the plug-ins  to be installed. You can download the plug-ins from the URL:

 

https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/extensions/photos-music-videos/

 

If you are experiencing the difficulty in viewing images or downloading the images, I guess there is no need to go for any plug-ins.

 

Do the following:

Check image permissions by going to Tools menu and select the content panel. Make sure that there is a check next to load to images automatically.

Click on Exceptions next to Load images automatically to open the exceptions in image window. Then click Ok button to close the options window.

Clear Cookies and Cache.  Sometimes, this issue can be solved by clearing the cookies and caches for some websites.

Sometimes, the image contains the errors resulting in the display image error and asking for the plug-ins.

Images will load first and not for the next time onwards. The real player browser record plugins extension will cause Firefox to show images correctly only for the first time. To fix this issue, go to tools menu and click on Preferences and Download & Recording section and enable Web download .

 

Thanks.

 

Price

Answered By 0 points N/A #112982

Firefox doesn’t show image, How I can solve it?

qa-featured

Hi!

It's a great browsing problem!

Steps:
You open your Mozilla Firefox browser.
Then go to Tools of  your Mozilla Firefox
Click the Option.
After clicking option, you click Content button and mark the load images automatically.
Then, restart your browser.

I think it will be ok.

Login/Register to Answer

Related Questions