Error in WebUI Test Studio

Asked By 60 points N/A Posted on -
qa-featured

Hello All,

I'm using WebUI Test Studio as an automated testing tool. I'm unable to understand that whenever I open this software application I receive the error of 'Failed to Launch Browser'.

It seems that either error has been explained using XML language or whether it is the error reporting structure of Web UI Test Studio.

I'm getting the following error:

 

Failed to launch the browser. Error: System.TimeoutException: Wait for the condition has timed out. 

Can anyone explain this unusual scenario? Am I missing some configuration process or there is some incompatibility issues?

Any help will be greatly appreciated.

Regards,

Susan

SHARE
Answered By 0 points N/A #143368

Error in WebUI Test Studio

qa-featured

 

The time out issue is that the data that you have  sent was not acknowledged by the server within the time limit specified in your computer. As such it may be assumed that the destination host is unreachable. You need to check

1.       The internet connectivity

2.       See that the modem is configured and is working.

3.       See that the link is working when you type it on the browser. I not then the  n check with some

other internet connection agent.

4.       See that there is o block from the firewall and the antivirus, the web shield etc.

5.       Be positive in approach and see that the matter is about non responsive server.

 

 

Login/Register to Answer

Related Questions