Error replicating Public Folder DB from Exchange 2007 to 2010

Asked By 30 points N/A Posted on -
qa-featured

Hello TechyV buddies!

I am having some problem with Microsoft exchange. I have searched on ways in moving or replicating folders on ms exchange 2007 to 2010. I have followed the steps given by Microsoft in replicating vs moving folders but that did not work because an error occurred. Here are the steps that Microsoft have given me: 1. Create PF DB on 2010, then 2. Via the 2010 EMC, choose a folder you want to replicate, right-click, choose replicate, set  couple parameters (such as schedule), 3. Pick the 2010 destination, and click "Make the Magic Happen!"

After doing the steps the error just came out. The errors are these:

——————————————————– Microsoft Exchange Error

——————————————————– The following error(s) occurred while saving changes:

Set-PublicFolder

Failed Error:

Cannot save the object 'Admin ServicesAdmin Services Calendar'. Make sure that you specified the correct Identity and that you have the necessary permissions to save it.

MapiExceptionNotFound: Unable to set properties on an object. (hr=0x8004010f, ec=-2147221233) Diagnostic context:

Lid: 45095   EMSMDB.EcDoRpcExt2 called [length=590] Lid: 61479   EMSMDB.EcDoRpcExt2 returned [ec=0x0][length=580][latency=31] Lid: 23226   — ROP Parse Start —

Lid: 27962   ROP: ropSetProps [10]

Lid: 17082   ROP Error: 0x8004010F

Lid: 30561

Lid: 21921   StoreEc: 0x8004010F

Lid: 27962   ROP: ropExtendedError [250]

Lid: 1494    —- Remote Context Beg —-

Lid: 1238    Remote Context Overflow

Lid: 21970   StoreEc: 0x8004010F PropTag: 0x668F0040 Lid: 21970   StoreEc: 0x8004010F PropTag: 0x3D210102 Lid: 19149   Error: 0x0

Lid: 24509   Error: 0x0

Lid: 31229   Error: 0x0

Lid: 21970   StoreEc: 0x8004010F PropTag: 0x67870102 Lid: 21970   StoreEc: 0x8004010F PropTag: 0x678A0102 Lid: 21970   StoreEc: 0x8004010F PropTag: 0x67870102 Lid: 3010    StoreEc: 0x8004010F

Lid: 3010    StoreEc: 0x8004010F

Lid: 3650    StoreEc: 0x8004010F

Lid: 3010    StoreEc: 0x8004010F

(FYI,  I trimmed out a few of these LID lines) Lid: 1750    —- Remote Context End —-

Lid: 26849

Lid: 21817   ROP Failure: 0x8004010F

Lid: 25761

Lid: 1940    StoreEc: 0x8004010F

Lid: 25297

Lid: 21201   StoreEc: 0x8004010F

——————————————————– OK

——————————————————–

I have tried to solve this error but I can’t find any solution. I am also logged in as administrators so if you think the problem is about the permission then I think you are wrong. I can access the server but the error above is the only issue I am having right now. If there is anyone out there that can help me solve this problem please reach me through this site. I will really appreciate the effort in helping me solve this problem. Thank you!
 

SHARE
Answered By 0 points N/A #151313

Error replicating Public Folder DB from Exchange 2007 to 2010

qa-featured

Hello April,

It appears that the error you are getting is occurring because the public folder still has got other folder, and therefore you will need to access it and remove them and see if that will resolve the issue.

Another way to workaround the issue will be to try using the moveallreplicas script which is in the Exchange programs files directory. Note that to use it you will need to do that via EMS.

Also recheck the permissions that you are logged on with and make sure that you have privileges that will allow you to perform that action. You should be logged on as the administrator of the computer.

Hope this helps.

Regards,

Carl

 

Login/Register to Answer

Related Questions