Error HP400 Not Responding in YouTube

Asked By 0 points N/A Posted on -
qa-featured

Whenever I visit and log on to YouTube, an error HP400 is not responding is appearing. It is understandable that the browser will send a request to the server but what is causing this error? Help please.

SHARE
Best Answer by akiville
Best Answer
Best Answer
Answered By 0 points N/A #95343

Error HP400 Not Responding in YouTube

qa-featured

Hi there, 

You should always try the good old clearing the cache and cookie move.

But if it didn't fix that up you should atleast try any or all of this:

  •  

     

     

    Try to open the localhost folder located in: /C/WINDOWS/system32/drivers/etc/hosts (open it using a notepad program). and search and delete this IP 208.65.153.238.

  •  

    Disable any Internet security installed in your system eg. Norton or mcAfee.

     Trying switching between 360p, 480p or 720p.

    Wait for quite as if the link has been down or not available for a while. 

     

      

     

 

 

 

 

Answered By 0 points N/A #95345

Error HP400 Not Responding in YouTube

qa-featured

Hi,

 

The most common problem for YouTube watchers. Try to use a different browser some browser need update to perform good media files to work and clean cookies in the web browser this also cause delays and errors to the browser. a set the antivirus to a minimal security this cause also to halt to some browser try Google chrome and  fire fox.

Login/Register to Answer

Related Questions