“ERROR CODE 554 FROM OUTLOOK 2010” Please help!

Asked By 10 points N/A Posted on -
qa-featured

 

Hi,

I am unable to send messages via emails to a certain domain. I am using Outlook 2010 on my computer. I too unable to reach any mail address of HSBC. Do you have any idea on this trouble?

Note: All mail addresses are x'd out to protect mail addresses.

 

mailto:[email protected]

Sent: Friday, April 20, 2012 9:22 AM

To: [email][email protected][/email]

Subject: Mail delivery failed: returning message to sender

 

This message was created automatically by mail delivery software.

 

A message that you sent could not be delivered to one or more of its

recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

 

[email][email protected][/email]

SMTP error from remote mail server after end of data:

host njiron2.us.hsbc.com [205.214.176.17]: 554 Transaction Failed Spam

Message not queued.

 

—— This is a copy of the message, including all the headers. ——

 

Return-path: <[email protected]>

Received: from ool-ad022c52.dyn.optonline.net ([173.2.44.82]:51691

helo=PaulPC)

by chiron.awesome-web-hosting.com with esmtp (Exim 4.77)

(envelope-from <[email protected]>)

id 1SLDmI-0007oy-Px

for [email][email protected][/email]; Fri, 20 Apr 2012 06:21:36 -0700

Reply-To: <[email protected]>

From: "a bunch of x's" <[email protected]>

To: <[email protected]>

References:

<OFDD419051.668DE1A1-ON862579E6.00475D…

In-Reply-To:

<OFDD419051.668DE1A1-ON862579E6.00475D…

Subject: RE: loan# 0349573174 Shyer

Date: Fri, 20 Apr 2012 09:21:45 -0400

Organization: XXX

Message-ID: <[email protected]

MIME-Version: 1.0

Content-Type: multipart/alternative;

boundary="—-=_NextPart_000_0076_01CD…

X-Mailer: Microsoft Outlook 14.0

Content-language: en-us

Thread-index: AQGYwh8LA+h3/T2JZUwr6fTHWoCYZ5cMbItg

This is a multipart message in MIME format.

 

——=_NextPart_000_0076_01CD1ED7.019…

Content-Type: text/plain;

charset="us-ascii"

Content-Transfer-Encoding: 7bit

 

Please give me your help to get rid of this.

Thanks.

SHARE
Best Answer by Kevin Milton
Best Answer
Best Answer
Answered By 0 points N/A #145575

“ERROR CODE 554 FROM OUTLOOK 2010” Please help!

qa-featured

Your IP address might have blocked by the recipients' server. try to send a mail using different server name in order to see whether the recipients e-mail address is correct and exists.

If the address is correct, and the mail sent from different source is sent / delivered then you may have to consult your e-mail vendor in order to get your IP address cleaned from blocked servers.

Hope this would help you.

Answered By 0 points N/A #145576

“ERROR CODE 554 FROM OUTLOOK 2010” Please help!

qa-featured

Hi,

I fully understand you because I’ve been in your shoes just last month. I’ve tried everything and even joined in different forums to solve it. The funny thing is, I’ve worked out this problem with just as simple as redoing my profile information. I just deleted and recreated my account and it worked perfectly. I think you should the same before doing any complicated solutions. Good luck!

Login/Register to Answer

Related Questions