After installation of drivers, still no sound

Asked By 20 points N/A Posted on -
qa-featured

guys

I've been facing a trouble. whenever i install the proper IDT audio driver on my Q33 motherboard, it doesn't produce sound.

however it perfectly works with windows standard installed audio driver which is automatically installed with windows setup.

 who can help me???

SHARE
Best Answer by istiak159
Best Answer
Best Answer
Answered By 0 points N/A #125571

After installation of drivers, still no sound

qa-featured

If you face this kind of problem  you just have to download your driver from "http://driverscollection.com/"

First, select the category

then select the model of your motherboard

And just simply download it for free.

(There is one more information, you must download proper driver for your windows. Because there are some difference between several Operating System. Example : If you are using Windows 7, you have to download latest version of your driver or driver 's version that is only  made for windows 7 and If you are using windows XP, you have to download the driver's version that is made for windows XP)

Answered By 0 points N/A #125570

After installation of drivers, still no sound

qa-featured

Well Amoyo, It sometimes happen if you do not download the proper version of the audio driver. You need to check with the manufacturer about the exact model and release of the audio card and get its driver which should work perfectly. The drivers are different for different versions of windows as well. There will be a different driver for windows XP, windows vista and windows 7. So you need to pick the driver according to the version of the windows you have as well. There are different sites for downloading the drivers and you can try them as well. You first need to uninstall the old driver though. I hope your problem gets solved by this.

Login/Register to Answer

Related Questions